Bouwkundige aansluitingen

Beton dilataties en metselwerk
Bij beton dilataties en metselwerk heeft de voorbehandeling veel aandacht nodig, het stofvrij maken van de voegen en het toepassen van de juiste primer. Deze voegen moeten onder zware condities resistent zijn tegen weersinvloeden en mechanische belastingen. Ook is het belangrijk welke soort kit wordt toegepast, dat is geheel afhankelijk voor welke toepassing het nodig is.

Galerijvoegen en brugvoegsystemen
Galerijvoegen en brugvoegsystemen zijn specifieke constructies waar bij de voegen onder grote druk staan, zoals beloopbare voegen en de beweging van beton elementen. Deze voegen hebben veel te voorduren en hebben daarom ook veel aandacht nodig, in het voorwerk en in de verwerking van de voegen. Hierbij wordt dan ook een kit gebruikt die specifiek bedoelt is voor beloopbare voegen.

Vloeistofdichte vloeren
Vloeistofdichte vloeren komen vaak voor in garages, benzinepompen, vliegvelden, machinale productie en in de wegenbouw. Deze voegen moeten onder zware condities resistent zijn tegen weersinvloeden, chemische en mechanische belastingen en de beloopbare druk. Hiervoor hebben wij dan ook een kit die alleen bedoelt is voor deze doeleinden.

Wilt u meer informatie of advies?

Neem gerust contact met ons op. Vul ons contactformulier in of bel ons op telefoonnummer: +31 (0) 621 816 457, wij staan u graag te woord.